Op 30 januari 2017

Meiden MB2 tegen Kratos MB1

Op vrijdagavond 27 januari de wedstrijd tegen Kratos. We hebben normaal een team van 8 meiden, maar één persoon was afwezig en dus waren we met 7 meiden. Het was een beetje pech, want er waren er ook nog 3 met een lichte blessure! Het was een spannende wedstrijd en deze ging ongeveer gelijk op.

De eerste set wonnen we met gemak. De tweede set werd al wat spannender, want Kratos begon harder terug te slaan, maar ook de 2e set hebben we gepakt. De derde set ging weer met gemak. Echter de laatste set.. we stonden 24-20 achter, maar hebben het nog spannend kunnen maken. Het ging heel erg gelijk op, maar helaas had Kratos de laatste set gepakt met 28-26. Na de wedstrijd hebben we nog een drankje gedaan, conclusie: het was een mooie avond!

In de eerste helft van dit seizoen zijn de meiden geland op een mooie 4e plek in de eerste klasse. De tweede helft begint goed, de meiden staan nu op de 1e plaats!!