Op 10 januari 2017

Start 2e helft

We sloten het jaar 2016 goed af met de 3 jeugdkampioenen, MB1, JB1 en N6-1. Komend weekend beginnen de wedstrijden weer, met op vrijdag om 19.30 uur DS1 en MB1 en om 21.15 uur HS3 in de Wielepet. Op zaterdag staan er om 14.15 uur drie wedstrijden voor u klaar, MA1, MB3 en MB1! Het volledige programma is te vinden op www.volleybal.nl of download de Volleybal.nl app.

Nieuws! We zijn weer begonnen met de mini’s van de maand, een primeurtje voor Faye, Yara en Senna. Zij steunden MB1 tijdens hun kampioenswedstrijd.

Voor foto’s van de kampioenswedstrijden en van de mini’s van de maand gaat u naar: Flickr.com/vvmonza

Tot komend weekend!