Geplaatst door Daan

Op 15 februari 2017

DE BIKKELS VAN MONZA HEREN 5 OP SOLEX SAFARI


Wie verzit dat nou? Om midden in de winter een 3 uur durende Solex Safari te houden. De bikkels van heren 5 waren zo gek deze uitdaging aan te gaan. Vorig weekend zaterdag 13.00 uur was het zover. Melden bij de Tuinderij, lange leren jassen passen (dat was wel nodig gezien de kou), helmen op, handschoenen en dassen aan en gaan met die Solex.
De meesten van ons hadden nauwelijks ervaring met een solex maar uiteindelijk had iedereen het snel onder de knie. De een had de gaskraan wat verder open dan de ander maar regelmatig werden wat stops ingelast omdat we de route door het Westland moesten zoeken. Met zo’n vaartje van 25 kilometer per uur kun je een aardig eind weg komen. We hebben dan ook alle uithoeken van het Westland en Midden Delftland gehad. Tot op de grote markt in Delft aan toe. Hier zijn we door aardig wat toeristen op de foto gezet. Zij hadden natuurlijk nog nooit een zo uitbundige groep solexrijders van dichtbij meegemaakt.
Na een alcoholvrije tussenstop ging de tocht door naar Vlietzicht. En mooie tocht langs de Vliet. Inmiddels was het een beetje gaan regenen en sloeg de kou toe. Gelukkig konden we ons bij Vlietzicht lekker opwarmen. Van daar uit weer terug naar de Tuinderij om de solexen in te leveren. Van daaruit door naar Harry thuis om weer even op te warmen en te genieten van een aantal winterbiertjes.
En zoals een teambuildingsactiviteit het betaamt is de avond afgesloten met een lekker etentje in Scumpy pub in Wateringen. Terugkijkend vonden we het allemaal een geslaagde dag en vonden we het solexen heel apart. We weten alleen niet of we liever solexen of volleyballen. Daar zijn de meningen over verdeeld.

Of lees meer nieuws..

Aanmelden beachen geopend

Ook dit jaar gaan we weer de Westlandse zon opzoeken. Vanaf 8 mei staan we elke woensdagavond vanaf 19:30 uur weer in Ter Heijde! Alle informatie is te vinden op onze beachpagina, evenals de aanmeldlink voor komend seizoen. Tot op het strand!

Lights out, game on! 💪🏼

Doe mee met het glow in the dark volleybaltoernooi op vrijdag 19 april. Schrijf je in vóór 12 april op shop.vvmonza.nl of scan de QR code. Nodig vrienden en familie uit voor een onvergetelijke avond! #vvmonza #toernooi #Monza15jaar #volleybal

Foute feest

Monza bestaat alweer 15 jaar en dat mag gevierd worden! Zaterdag 9 maart heffen we het glas op dit heuglijke feit. Tussen 20:00 en 22:00u zijn de deuren geopend zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. De avond wordt begeleid door de band Distracted en DJ Martin Five!...