Op 23 maart 2017

Geslaagde scheidsrechtersworkshop voor de jeugd!

Zonder scheidsrechters geen volleybalwedstrijd. 15 jeugdleden uit de A en de B-jeugd hebben onlangs een scheidsrechtersworkshop gevolgd. Onze scheidsrechterscoördinator Henk Kroon gaf uitleg over de taken van de scheidsrechter en enkele lastige regels.Hij gaf tips over hoe je je rol als scheidsrechter overtuigend kunt invullen. Na de uitleg mochten alle deelnemers om de beurten op de bok plaats nemen en wat ervaring opdoen met fluiten.

Na afloop ging iedereen huiswaarts met een scheidsrechtersfluit en spelregelboekje én het verzoek om aan de slag te gaan met de VolleybalMasterz.

De rest van dit seizoen en volgend seizoen kun je de jongens en meiden meer fluitervaring zien opdoen door het fluiten van jeugdwedstrijden. De eerste paar keer zullen ze hierbij begeleid worden door senioren leden.

Wij wensen jullie veel fluitplezier.