Op 12 april 2017

Eindtoernooi Blacklight

Beste leden en buitenstaande enthousiastelingen,

Het einde van het volleybalseizoen komt in zicht, wij willen dit in stijl afsluiten met en blacklighttoernooi!!

Je kunt je alleen als team inschrijven, door een mail te sturen naar evenementen@vvmonza.nl. Vergeet niet je teamnaam en je teamleden te vermelden. Let op! Doe dit voor 10 mei!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Kleed je zoveel mogelijk in het wit, zodat je zichtbaar bent, fluoriserende kleuren mogen natuurlijk ook!

De kosten per team bedragen €30,- deze dienen voor aanvang van het toernooi betaald te worden bij de commissie in de kantine.

Dit is een toernooi, dus voor iedereen! Neem je collega’s, vrienden, familie, kennissen, buren en vage bekenden mee. We hebben een beperkt aantal van 15 inschrijvingen nodig om het te kunnen realiseren!