Op 1 mei 2017

RIJKE OOGST AAN KAMPIOENEN

De competitie is afgelopen. Een mooi moment om op de hoogtepunten van dit seizoen terug te kijken.

Heren senioren:

Vooral bij de heren zijn er bijzonder goede resultaten behaald. Heren 2 hield het tot de laatste wedstrijd behoorlijk spannend. Hun mede titelkandidaad had de dag voor de laatste wedstrijd een puntje laten liggen. Zij moesten dus met 3-2 winnen om kampioen te worden. Uiteindelijk wisten zij in de 5e en laatste set de overwinning en dus het kampioenschap in de wacht te slepen. Zij gaan komend seizoen 1e klasse spelen.

Heren 4 wist al ruim voor het einde van de competitie dat ze kampioen waren. Met afstand waren zij in de 4e klasse iedereen de baas. Zij gaan verdiend 3e klasse spelen. Ook van heren 5 een knappe prestatie om in dezelfde poule als heren 4 de 2e plek te bemachtigen. Eigenlijk was alleen heren 4 sterker.

Heren 1 en 3 hebben een degelijk seizoen gespeeld en handhaven zich in hun eigen klasse.

Dames senioren

Bij de dames heeft onze combinatie Monza/PQV dames 3 op een haar na net niet het kampioenschap gehaald. Met een mooie 2e positie sluiten zij het seizoen af.

Dames 1 en 2 hebben de degradatie helaas niet kunnen ontlopen. Ondanks hard werken bleek het resultaat net niet voldoende te zijn. Volgend seizoen in een lagere klasse weer opnieuw proberen.

Dames 3 heeft zich netjes in de 4e klasse in de middenmoot gehandhaafd.

Jeugd

Ons MB1 team is afgelopen helft van het seizoen gepromoveerd naar de topklasse en heeft daar in de 2e helft van dit seizoen veel goede wedstrijden gespeeld met als hoogtepunt het bereiken van de halve finale van het Nederlands Jeugdkampioenschap.

Het JB1 promoveerde in de 1e helft van dit seizoen naar de 1e klasse en eindigde in de 2e helft van dit seizoen op de 2e plek.

MA1 is uiteindelijk op een niet onverdienstelijke 2e plek geëindigd. MB2 en MB3 hebben beide een 3e plek behaald.

Mini’s

De mini’s hebben hun eigen competitie via CMV Haaglanden. Hier heeft Monza met verschillende teams aan een aantal toernooien deelgenomen. Op het laatste toernooi werd er niet onverdienstelijk gewonnen door de verschillende teams van Monza. Uiteindelijk vielen zij niet in de prijzen maar ze hebben wel vreselijk hun best gedaan en veel ervaring opgedaan. Dat gaat zich volgend seizoen “uitbetalen”.

Recreanten

Ook al spelen de recreanten geen competitie toch spelen zij elke week weer een onderlinge wedstrijd. Als zij in het veld staan willen ze voor elke bal gaan en winnen natuurlijk. Dit seizoen hebben ze vrijwel steeds met 10 á 12 man/vrouw gespeeld. Er zijn aardig wat zweetdruppeltjes gevallen en onderling toch lekker bezig geweest. Mocht je ook in beweging willen komen dan kan dat aan het begin van het nieuwe seizoen. Volg de website van Monza voor de trainingstijden en locatie.