Geplaatst door Linda

Op 24 september 2017

1E wedstrijd Monza N6 1 op een groot veld

De allereerste wedstrijd die niet in toernooivorm werd gespeeld voor Daniël, Daphne, Gwen, Imke, Maarten en Natascha. Op een “echt” veld. Ze hadden er met z’n allen zin.

vv  Haaglanden was de eerste tegenstander.

De eerste set was even inkomen. Er kwam een grote achterstand, maar ineens ging de knop om en werd er goed gespeeld. Monza N6 1 kwam goed terug naar 19-19, maar konden niet doordrukken. De set ging verloren met 20-25.

In de tweede set kwamen er meer rally’s. Helaas kon deze set ook niet winnend afgesloten worden. 15-25.

De beruchte derde set was aan de beurt. Door enthousiaste reacties na het behalen van ieder punt, kon deze set winnend afgesloten worden.  25-23.

De laatste set voor vandaag. Het was spannend en het ging gelijk op tot 23-23. Helaas trok Haaglanden aan het kortste eind, de set werd verloren met 23-25.

Voor de eerste echte wedstrijd, hebben de jongens en meiden het heel goed gedaan. Het eerste punt is binnen en dat zal zeker niet de laatste zijn.

We zijn trots op ze

Leontien en Annemarie

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.