Geplaatst door Linda

Op 9 september 2017

Altijd al willen volleyballen in het Westland?

Altijd al willen volleyballen? Heb je nog geen club voor dit seizoen?

Je bent van harte welkom om paar keer vrijblijvend mee te trainen bij de gezelligste volleybalvereniging van het Westland.

Onze damesteams spelen 3e en 4e klasse en de herenteams spelen 1e- t/m 4e klasse. We hebben een bloeiende mini- en jeugdafdeling met een meidenteam in de topklasse. Daarnaast is er een recreantenafdeling. Kortom voor elk wat wils!

Meer informatie download: klik hier.

Aanmelden via aanvragen aanmeldformulier: ledenadministratie

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.