Geplaatst door Linda

Op 17 september 2017

Grote Club Actie van start bij Monza: online loten kopen en verkopen en superlot

Naast de gebruikelijke boekjes om loten te kopen en verkopen is het nu ook mogelijkheid om online loten te kopen en verkopen. Klik hier voor de link voor de online verkoop van de Grote Club Actie loten.
Er kan naast de reguliere loten ook een Superlot gekocht worden. Bent u degene die onze vereniging graag wil steunen en een bijdrage wil leveren door dit Superlot te kopen! Laat dit een mooie kans zijn om dit te doen. Het Superlot heeft een waarde van 150 euro waarvan 80% direct naar de vereniging gaat. Daarnaast kan de vereniging ook het Grote Clubfeest t.w.v. 5000 euro winnen!

Hoe werkt het?

  • Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. 
  • Het Superlot heeft een aankoopwaarde van 150 euro.
  • U maakt 50 keer kans op mooie Grote Clubactie prijzen uit de loterij.
  • Bij aankoop van een contant Superlot ontvangt u een symbolisch Superlot die u beide ondertekent. Nadat uw gegevens door de vereniging zijn geregistreerd, krijgt u 50 Grote Clubactie loten thuisgestuurd.
  • Bij aankoop van een Superlot met eenmalige machtiging ontvangt u een symbolisch Superlot die u beide ondertekent. Nadat uw gegevens door de vereniging zijn geregistreerd, ontvangt u 50 lotnummers op uw bankafschrift. Wilt u via de bank betalen en toch fysieke loten ontvangen? Vraag de vereniging om contact op te nemen met de Grote Clubactie.
  • Maak een kopie van het aankoopformulier. Dit formulier is tevens uw factuur.
  • De trekking van de Grote Clubactie is woensdag 13 december 2017. De trekkingsuitslag vindt u vanaf 13 december 2017 op de website
  • De trekking van het Superlot, waarbij het Grote Clubfeest wordt verloot, gebeurt ook op woensdag 13 december 2017.
  • De winnaar van dit feest wordt uiterlijk donderdag 21 december 2017 bekend gemaakt op de website.
  • Voor de actievoorwaarden en meer informatie over het Superlot, zie de website.

 

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.