Geplaatst door Linda

Op 1 oktober 2017

Monza H5 stijgt met 4-0 winst naar 3e plek

Het was lang onduidelijk of de tegenstander voldoende spelers had om de wedstrijd te laten doorgaan. uiteindelijk konden zij 6 spelers op de been brengen en hebben we een mooie wedstrijd afgewerkt. Vanaf het begin zaten we er boven op. Veel servicedruk, een goede pass en veel scorende aanvallen. De 1e set werd dan ook met ruime cijfers (25-13) gewonnen.Misschien dat we daardoor wat minder geconcentreerd speelden. In de 2e set keken we al snel tegen een achterstand van 6 á 7 punten aan. Op het einde kwamen we ijzersterk terug met een schitterende servicebeurt van Gerard. Hij serveerde 7 punten achter elkaar. De winst van de 2e set was binnen: 26-24. Daarna was de tegenstander zowel mentaal als fysiek gebroken. De overige sets werden ruimschoots gewonnen. De overwinning werd ruimschoots gevierd.