Geplaatst door Linda

Op 3 december 2017

CHOCOLADE BONBONS MAKEN MET DAMES 2: VET LEKKÛR

Om maar in de chocoladesfeer te blijven: lekker chocolade bonbons maken met dames 2. Niemand had dit nog ooit gedaan. Daarom pak je die kans als deze geboden wordt. Felice van dames 2 was in de mogelijkheid om dit te regelen. Zij heeft heel goede connecties in de wereld van de patisserie en had ons teamuitje goed voorbereid. Toen wij bij de studio arriveerden stond de witte, pure en melkchocolade reeds te pruttelen. We konden een heel scala aan combinaties maken: marsepein met witte chocolade en cranberries, chocolade truffels met pistachenootjes en ga zo maar door. Iedereen kon zich “lekker” uitleven. Natuurlijk moesten we ook proeven of de gekozen combinaties wel lekker genoeg waren. Dit bleek veelal het geval te zijn. Vooral de witte chocolade was zeer in trek. 

Uiteindelijk ging iedereen met een behoorlijk gevulde zak bonbons naar huis. Het thuisfront moest natuurlijk ook meegenieten.

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.