Geplaatst door Linda

Op 16 december 2017

GESLAAGD EN GEZELLIG MINI TOERNOOI BIJ MONZA

Het was gezellig druk bij het mini toernooi van Monza. Zowel in de ochtend als de middagsessie deden 28 teams mee verdeeld over 7 velden. De organisatie van het mini toernooi is al jaren in handen van een vaste club mensen van CMV Haaglanden. Jaar in jaar uit stimuleren zij veel mini’s om te gaan volleyballen. Dat dit concept staat als een huis mag duidelijk zijn door het enthousiasme dat de mini’s steeds bij elk toernooi laten zien. Op elke locatie worden zij door een aantal leden van de plaatselijke vereniging geholpen. Dit maakt het toernooi tot een soepel lopende machine. Iedereen weet waar ie aan toe is en daarom loopt het steeds als gesmeerd.

Bij Monza hadden ze ervoor gekozen om voor elke sessie een centrale warming up op muziek te verzorgen. Dit werd door de mini’s en de ouders zeer op prijs gesteld. Iedereen deed enthousiast mee. Na een vijftal wedstrijden gespeeld te hebben op hun eigen niveau was iedereen zijn energie kwijt en kon moe en voldaan huiswaarts keren.  Er zijn best wel wat foto’s gemaakt. Om de deelnemers een blijvende herinnering aan dit gezellige toernooi te geven worden deze binnenkort op deze website gepubliceerd.

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.