Geplaatst door Linda

Op 14 januari 2018

MONZA D2 VOORTVAREND VAN START IN 2E HELFT SEIZOEN: 3-1 WINST OP PUNCH D9

De start van de 2e helft van de competitie was weer spannend. Lindsey en Cayenna zaten in de ziekenboeg, 2 nieuwe speelsters, Lisanne en Felice en Ilona voor het eerst als setupper. Best wel wat nieuwe dingen. In de 1e set kreeg Lisanne haar vuurdoop. Na even wennen had zij snel haar plek op de middenpositie gevonden. Monza zette de tegenstander van meet af aan met een strakke service onder druk. Hierdoor kwam Punch eigenlijk niet echt in hun spel. De 1e set werd gemakkelijk binnengehaald met 14-25. In de 2e set kreeg Felice haar vuurdoop. Geen zenuwen. Net alsof ze al jaren in dames 2 speelde. De posities werden vlekkeloos ingenomen. Ilona wist de buitenspeelsters steeds beter met up’s te bedienen. De buitenspeelsters konden zich naar hartenlust uitleven. Veel diagonaal scorende aanvallen. De 2e set gin met 18-25 naar Monza. Ook de 3e set gaf hetzelfde spelbeeld te zien. Deze ging met 17-25 naar Monza. De 4e set gaf evenwel een ander beeld te zien. De aanval liep niet meer aan de Monsterse kant en Punch pakte vanaf het begin van deze set een voorsprong. Wel wist Monza nog terug te komen tot 16 punten maar dat was helaas te laat. Deze afsluitende set werd met 25-16 ingeleverd. Al met al kon de coach op een goede wedstrijd terugkijken. Zeker met alle nieuwe speelsters en posities ging het boven verwachting. Met geconcentreerd spel zullen wij het nog menig tegenstander heel moeilijk maken.

Of lees meer nieuws..

Aanmelden beachen geopend

Ook dit jaar gaan we weer de Westlandse zon opzoeken. Vanaf 8 mei staan we elke woensdagavond vanaf 19:30 uur weer in Ter Heijde! Alle informatie is te vinden op onze beachpagina, evenals de aanmeldlink voor komend seizoen. Tot op het strand!

Lights out, game on! 💪🏼

Doe mee met het glow in the dark volleybaltoernooi op vrijdag 19 april. Schrijf je in vóór 12 april op shop.vvmonza.nl of scan de QR code. Nodig vrienden en familie uit voor een onvergetelijke avond! #vvmonza #toernooi #Monza15jaar #volleybal

Foute feest

Monza bestaat alweer 15 jaar en dat mag gevierd worden! Zaterdag 9 maart heffen we het glas op dit heuglijke feit. Tussen 20:00 en 22:00u zijn de deuren geopend zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. De avond wordt begeleid door de band Distracted en DJ Martin Five!...