Geplaatst door Linda

Op 28 januari 2018

ZOWEL MONZA DAMES 1 ALS HEREN 1 PAKKEN BELANGRIJKE PUNTEN

Afgelopen vrijdag moesten dames 1 en heren 1 hun wedstrijd in de Wielepet spelen. Voor beide teams waren het belangrijke wedstrijden. Dames 1 speelde een wereldpartij tegen het hoger geplaatste Punch 4. De dames wonnen de wedstrijd afgetekend met 4-0 en haalden hiermee de volle 5 punten binnen. Zeker in de laatste set bleek dat de tegenstander murf gespeeld was getuige een klinkende 25-11 setstand. Een douchebiertje was dan ook welverdiend. Met deze overwinning hebben zij weer aansluiting bij de hoger geplaatste teams.

Heren 1 moest tegen het laatst geplaatste VVHaag. Zij waren aan hun stand verplicht te winnen maar dan moet je het wel nog even doen. Er werd geconcentreerd gespeeld. Zeker de pass lag bij vlagen heel goed. Hierdoor kon Edwin zijn aanvallers goed bedienen. Met name de snelle aanvallen op de buitenkant werden strak binnen geslagen. Door de hoge servicedruk van Monza kwam de tegenstander eigenlijk niet echt in zijn spel. Daarnaast zat het blok regelmatig goed dicht. Wat de tegenstander ook probeerde de Monza heren hadden er steeds een antwoord op. Uitgezonderd het dipje in de 2e set werden alle sets duidelijk in het voordeel van Monza H1 beslecht. Met deze uitslag zijn de heren naar een 3e plek van onderen gestegen. Dat betekent nog niet dat zij zich al veilig gespeeld hebben.  Ze zullen nog de nodige punten moeten binnen halen om de degradatie te ontlopen. Maar dat moet zeker kunnen als ze het niveau van deze wedstrijd halen.

Of lees meer nieuws..

Aanmelden beachen geopend

Ook dit jaar gaan we weer de Westlandse zon opzoeken. Vanaf 8 mei staan we elke woensdagavond vanaf 19:30 uur weer in Ter Heijde! Alle informatie is te vinden op onze beachpagina, evenals de aanmeldlink voor komend seizoen. Tot op het strand!

Lights out, game on! 💪🏼

Doe mee met het glow in the dark volleybaltoernooi op vrijdag 19 april. Schrijf je in vóór 12 april op shop.vvmonza.nl of scan de QR code. Nodig vrienden en familie uit voor een onvergetelijke avond! #vvmonza #toernooi #Monza15jaar #volleybal

Foute feest

Monza bestaat alweer 15 jaar en dat mag gevierd worden! Zaterdag 9 maart heffen we het glas op dit heuglijke feit. Tussen 20:00 en 22:00u zijn de deuren geopend zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. De avond wordt begeleid door de band Distracted en DJ Martin Five!...