Geplaatst door Linda

Op 11 februari 2018

EVEN VOORSTELLEN: LINDSEY SPAARGAREN, JEUGDCOÖRDINATOR MONZA

Na de beurt van Lennart, onze voorzitter, is het aan mij om mijzelf voor te stellen als bestuurslid van Monza. Mijn naam is Lindsey Spaargaren, 24 jaar en woonachtig in ’s-Gravenzande. Sinds dit seizoen heb ik het stokje overgenomen van Harriët en heb daarbij dus de eer om de functie van Jeugdcoördinator van Monza te vervullen. Voorafgaand aan het seizoen heeft Harriët mij zoveel mogelijk ingewerkt en bekend gemaakt met alle ins en outs van onze jeugd. Ik kan je vertellen, dat was me nogal een kluif. Nu het al een aantal jaren geleden is dat ik training gaf aan verschillende jeugdteams, was mijn lijntje met de jeugd van Monza dunner geworden. Zo had ik geen idee hoeveel jeugd er momenteel speelde en hen allemaal bij naam noemen was al helemaal niet te doen. Inmiddels zijn we halverwege het seizoen en voel ik me steeds meer thuis in deze functie. Nu we vijf maanden verder zijn kan ik met trots zeggen dat ik persoonlijk heel veel nieuwe mensen heb mogen leren kennen, we verschillende ouderavonden hebben gehad, een heel geslaagd minitoernooi hebben georganiseerd (dank aan Annemarie en Leontien mag hierbij uitgesproken worden), een tweede C team zijn gestart, een pietentraining hebben gehad, verschillende mini’s-van-de-maand hebben zien spelen, Marleen wint met nieuwe leden binnenhalen bij haar B-meiden en MA2 kampioen is geworden in de 2e klasse.

Even over mijzelf: Al sinds mijn tiende speel ik met plezier bij Monza (voorheen GVC). Nadat ik tijdens mijn master twee jaar geen lid ben geweest, merkte ik dat het vooral de betrokkenheid en het ons-kent-ons-sfeertje waren wat ik miste. Momenteel speel ik in Dames 2, waarbij er naast fanatieke en leuke wedstrijden ook gezelligheid in grote mate aanwezig is.
In het dagelijks leven ben ik psycholoog en werk ik voor verschillende gemeenten met jongeren die het even niet redden om zelfstandig invulling te geven aan het leven. Daarnaast sta ik graag in de keuken en ben ik dol op lang tafelen met familie en vrienden.

Mijn doel voor de komende maanden is om alle jeugd bij naam te leren kennen. Dank alvast aan de Hoogvlietactie die mij daarbij heel goed van pas gaat komen.

En mochten jullie (senioren) nu ook niet zo goed weten hoe het er bij de jeugd van Monza aan toe gaat, kom gerust eens kijken bij de thuiswedstrijden op zaterdagmiddag. Het is echt reuze gezellig!

Lieve groet,
Lindsey