Geplaatst door Daan

Op 23 februari 2018

Lindobeach

Beste monzaleden,

Met deze winterse temperaturen is het beachseizoen nog ver te zoeken. Gelukkig kunnen we ons al wel gaan voorbereiden op het Lindobeachtoernooi!

Je kunt je inschrijven voor 2×2 hoog , 2×2 laag of 3×3, doe dit wel snel want er kunnen maar een beperkt  aantal mensen meedoen (inschrijven voor 12 maart!).

Aanmelden doe je weer zoals gewoonlijk via de mail “evenementen@ vvmonza.nl” geef hierbij je teamnaam en teamgeno(ot)en op., geef ook aan wat je wilt spelen. De kosten bedragen €15 p.p. en dienen voor aanvang aan de evenementencommissie contant voldaan te worden.

Let op!! tegenwoordig is het betaald parkeren op en rond het terrein van Lindobeach, €1,70 per uur (tot 24 uur).

Locatie: Lindoduin 36-38, 2583 BG Den Haag
Kosten: €15,- p.p.
Datum: 24 maart
Tijd: 20:00 – 23:00, 19:45 omgekleed op het zand.

Groetjes, Chris
namens de evenementencommissie

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.