Geplaatst door Daan

Op 23 februari 2018

Teambuilding DS2

Hallo allemaal,

Dames 2 heeft een hele gezellige avond achter de rug. Teambuilding stond op de agenda. Felice is de keukenprinses van het team en nodigde ons uit voor een overheerlijk diner. Van Carpaccio tot gevulde portobello, alles was tot in de puntjes geregeld.

Hierna zijn wij vertrokken naar oh oh Den Haag voor een escaperoom, de moeilijkste kamer en een slagingspercentage van 25 procent. Een leuke en chaotische activiteit waarbij de ether-discipline ver te zoeken was. Linda en Lisanne zijn Harry heel dankbaar voor de duiktraining, die kwam goed van pas bij de lasers in een van de kamers.

Een echte aanrader!

Groetjes,

Dames 2

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.