Geplaatst door Linda

Op 3 maart 2018

1E MINITOERNOOI VOOR MONZA MINI 3

Op zaterdag 17 februari was het dan zover. Het eerste toernooi voor Monza mini 3. Zij spelen niveau 5. Carlijn, Luca en Melle zijn nieuw bij de vereniging en samen met Sarah vormen zij het team Monza mini 3. Doordat spelers niet 100% fit waren hebben we Natascha meegenomen om de nodige rust te kunnen bieden aan degene die het nodig hadden.

Op naar De Lier. Om 13:00 uur begon het middagprogramma. De spelers gingen direct omkleden en warmlopen als ervaren volleybalspelers. De eerste ronde konden de jongens en meiden de kunst afkijken bij de tegenstanders. Ook de tweede ronde konden zij kijken, maar kreeg de vader van Melle de vuurdoop in het fluiten van een wedstrijd. Heel even was er spanning, maar hij heeft de vuurdoop doorstaan. Hij deed het waanzinnig goed.

Daarna moesten de jongens en meiden zelf aan de bak. Spanning? Nee dat hadden ze niet…. Nee nee, bijna alles ging mis. De service, de pass. Gelukkig herpakten ze zich en zag je een stijgende lijn in het spel. De service ging weer beter en er werd zo nu en dan gepassed. De wedstrijd werd dan wel verloren maar de spanning was weg.

Even een korte pauze en dan weer door naar de 2e wedstrijd. Het leek dit keer of ze al heel lang mee draaien op dit niveau. Er werd zelfs een bonuspunt gescoord door netjes in 3-en te spelen. 1 set werd zelfs gewonnen. Yes, het eerste punt is binnen. Op de foto is te zien hoe je als team een ace viert.

Nog 2 wedstrijden te gaan en dan zit het eerste toernooi er weer op. Bij de 3e wedstrijd was de concentratie even weg, maar zo nu en dan gebeurde er weer leuke dingen. Helaas ging deze wedstrijd ook verloren. Toen mocht onze kersverse scheidsrechter weer zijn kennis laten zien. Dat ging probleemloos. (Trots op de scheidsrechter). Bij de 4e wedstrijd sloeg de vermoeidheid toe. Best lang zo’n middag…Maar ondanks dat ook de 4e wedstrijd verloren ging ben ik trots op Carlijn, Luca, Melle en Sarah (ook op Natascha hoor, maar zij hoort officieel niet in dit team) Ze hebben laten zien dat ze enthousiast in het veld zijn en volleybal-technisch zie je al een stijgende lijn. Hou dit vol jongens en meiden.

Op naar het volgende toernooi op 17 maart bij Netwerk in Pijnacker!

Annemarie

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.