Geplaatst door Linda

Op 30 maart 2018

Even voorstellen: Harriët Goossens, wedstrijdsecretaris en ledenadministrateur

Toen Cees en ik in de jaren 80 in ‘s-Gravenzande kwamen wonen, hebben we ons aangemeld bij de plaatselijke volleybalvereniging GVC. Het volleyballen bij GVC is mij zo goed bevallen, dat ik er nooit meer weggegaan ben. En uiteraard ben ik ook gebleven na de fusie van GVC en Mov’Over. In alle die jaren heb ik in verschillende teams gespeeld: van dames 1 tot en met dames 5. Dit seizoen speel ik als spelverdeelster in dames 3. Cees en ik hebben drie kinderen gekregen: Matthijs, Marleen en Anouk. Zij blijken het volleybalvirus van hun ouders te hebben meegekregen.

Zowel bij GVC als Monza ben ik actief geweest onder andere als jeugdcoördinator, minicoördinator, bestuurslid en in de evenementencommissie. We hebben vele leuke activiteiten met elkaar georganiseerd. Met als hoogtepunten de seizoensafsluitingen met de mini’s en C-jeugd: de nachtjes slapen in de Wielepet, en de seizoensafsluiting van het afgelopen seizoen met de A- en B-jeugd.

Dit seizoen heb ik het wedstrijdsecretariaat van Karlijn overgenomen en de ledenadministratie van Jacqueline. Ik doe dit ook met veel plezier. De wedstrijdsecretaris maakt deel uit van het bestuur.

De laatste vijf jaar heeft de Nevobo heel veel geautomatiseerd, waardoor we als vereniging nu heel veel zelf kunnen / moeten doen. Het DWF is een positieve ontwikkeling: geen gedoe meer met wedstrijdformulieren die op zondag op de post moeten. Gelukkig weten steeds meer leden hoe het werkt en wie, wat moet doen. Weet je dat nog niet? Neemt dan een kijkje op: https://www.vvmonza.nl/informatie/dwf/ Daar staat het allemaal uitgelegd.

Naast volleyballen in de zaal vind ik het ook nog leuk om buiten sportief bezig te zijn: je kunt me alleen of in een trainingsgroep al rennend tegen komen in het Westland.

Ik ben bereikbaar via de volgende emailadressen: wedstrijden@vvmonza.nl en ledenadministratie@vvmonza.nl.

Nog wel succes en plezier voor de rest van dit seizoen,

Harriët Goossens

 

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.