Geplaatst door Daan

Op 26 maart 2018

Lindobeach 2018

Zaterdagavond om 19:45 uur mochten we weer het zand op bij Lindobeach.
Een aantal mensen konden dan ook niet wachten om bij binnenkomst even met de voeten in het zand te gaan staan.

Om 20 uur zijn we begonnen met het toernooi, met 2 poules van 6 in de categorie 2×2 hoog en 2×2 laag.
De eerste wedstrijdjes waren nog even wennen maar al snel was het beachen weer vertrouwd.Rond 23 uur hebben we in beide poules een winnaar kunnen aanwijzen en beloond met een medaille en een drankje, vervolgens hebben de winnaars de velden aangeveegd.

Als afsluiter hadden we bitterballen en dronken we met z’n allen nog een drankje. Lindo was weer geslaagd en een goede voorbereiding voor komend beachseizoen!

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.