Geplaatst door Daan

Op 24 maart 2018

Monza D1 bereikt bekerfinale!

Vrijdag 23 maart ’18 was het zover, de halve finale van de beker. Monza D1 tegen OKV uit Harmelen. De dames van OKV hadden een hele reis achter de rug en waren niet van plan de wedstrijd zomaar gewonnen te geven. Een tegenstander met jonge en oudere spelers, dus we konden alles verwachten, van harde aanvallen tot tactische prikballen. In de eerste set speelde D1 lekker en wisten we met 25-22 te winnen. In de 2e set speelde OKV tactisch met diepe prikballen, niet het sterkste punt van D1. Helaas bleef D1 tegen een achterstand aan kijken en konden ze het tij niet keren, deze set werd verloren met 19-25. Nieuwe set, nieuwe kansen. Deze set waren we bedacht op de prikballen en werd er goed achterin verdedigt. Er werd hard gestreden, veel verdedigt met als resultaat mooie reddingen. Deze set werd gewonnen met 25-22. De derde set gaf een goede boost en in de vierde set werd er weer lekker gespeeld. Het liep lekker, mooie reddingen, lekkere upjes en goede aanvallen resulteerde in een 25-19.

Nog even een extra bedankje voor de coach die zijn eigen wedstrijd afzegde om D1 naar de overwinning te coachen, de banktoppers voor de aanmoedigingen en aanwijzingen en het aanwezige support voor het juichen!