Geplaatst door Linda

Op 3 maart 2018

MONZA JA1 TEGEN VELO JA1: VERDIEND GELIJKSPEL (2-2)

Onlangs moest Monza JA1 tegen Velo spelen. De prognose was 3-1 voor Velo maar Monza heeft er alles aan gedaan om dat niet waar te maken. De wedstrijd begon met handen schudden en de opstelling bespreken. Ze waren met zijn 6-en, Jari, Ian, Hans, Coen, Melvin en als invalster Evelien.

De 1e set verliep nog een beetje stroef. Monza moest er duidelijk nog inkomen en stijgen naar het niveau van de tegenstander.  De jongens van Velo waren sinds de vorige wedstrijd beter geworden dus moest Monza extra haar best doen. De 1e set hebben ze net aan verloren met 22-25. Hier waren ze duidelijk niet blij mee dus moest het een tandje harder. De 2e set ging beter en Monza kreeg meer zelfvertrouwen. Hard work pays off. De 2e set won Monza met 25-20. De 3e set ging echter wat minder. Velo kwam terug. Ze vielen hard en veel aan en pakten de 3e set met 12-25. Monza wilde de prognose niet laten uitkomen. Dus wisten ze dat ze de laatste set alles moesten geven voor een gelijkspel. Dit lukte. Met een aantal mooie smashes en een goede verdediging pakte Monza de laatste set met 25-17. Dit was een mooie afsluiting van deze wedstrijd voor de JA1.

Wel werd duidelijk dat we eigenlijk nog wat jongens erbij kunnen gebruiken. Momenteel is er een te krappe basis bij de JA1. Dus als je een beetje sportief bent, een beetje balgevoel hebt en eens een keertje wilt proeven hoe een wedstrijd volleybal voelt, kom dan meetrainen. Je bent welkom op woensdag in sporthal de Wielepet in Monster van 19.45 tot 21.15 uur. De training wordt gegeven door de bezielende leiding van Matthijs Goossens.