Geplaatst door Linda

Op 25 maart 2018

Monza MB1 3-1 winst tegen Leython MB3

Afgelopen week speelde Monza MB1 tegen Leython DC MB3 met een duidelijke opdracht. Deze was om lekker te spelen en ‘iedere gewonnen set is er 1’. We zijn ze dit seizoen al vaker tegen gekomen en het is nog niet gelukt om te winnen. Het werd dus tijd om daar verandering in te brengen. Het was namelijk al een aantal keer heel spannend geweest.

De basis was bekend met Emma, Linde, Jasmijn, Elsemieke, Lotte en Ninke. Tessa en Marjolein waren afwezig. De eerste set begon goed. We pakten een voorsprong en gaven die niet meer weg, eindstad 25-14. In de 2e set werd  het spannend. Na een achterstand goed teruggekomen. Helaas stopte de inhaalslag bij 25-25 en verloren we deze set nipt met 25-27. Voor de derde set wisten we wat we moesten doen. Het goede spel van de eerste set weer terug halen. Lekker actief aan het net en goed serveren en dat is goed gelukt: eindstand 25-9. De opdracht van de coach was helder, het spel van de derde set doorzetten. Met een eindstand van 25-14 is dat zeker gelukt. Door deze 3-1 winst blijft het spannend, want met een wedstrijd minder en 4 punten minder dan de nr. 1 blijft het spannend in de poule. De trainer/coach  is trots op jullie. Jullie hebben duidelijke voortgang laten zien t.o.v. het begin van het seizoen!

Marleen

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.