Geplaatst door Daan

Op 30 maart 2018

Vrijwilligers gezocht

HERINNERING: AANMELDEN VOOR ZONDAG!
Beste leden, ouders en andere betrokkenen,
Monza is benaderd voor het geven van verschillende clinics in de omgeving van het Westland. Een erg leuke aanvraag en een hele goede mogelijkheid om de sport en de vereniging te promoten! Om gehoor te kunnen geven aan de verschillende clinics hebben we nog aardig wat handen nodig die kunnen helpen bij het begeleiden van verschillende groepjes kinderen. Dit houdt in dat je de basisregels van het volleyballen kunt uitleggen (geen posities, na drie keer serveren doordraaien en de tweede bal mag gevangen worden). Het geven van een warming-up en basisoefeningen uitleggen als het bovenhands/onderhands spelen en serveren, dat is wat er van je verwacht wordt.
Vind je het leuk om bij een clinic aanwezig te zijn als begeleider en ben je zelf enthousiast over volleybal, meld je dan aan voor één (of meerdere) van de volgende data:
(VOL) 26 april – 11:15-14:30 – Basisschool de Blinkerd – Monster
27 april – 11:00-16:00 – Generation Games – Gemeente Monster
Tussen 14 mei en 22 juni:
Rijckevorselschool – maandag of donderdag – Hoekstee, Hoek van Holland
Jozefschool – vrijdag – Hoekstee, Hoek van Holland
Driemaster – alle dagen mogelijk – Hoekstee, Hoek van Holland
Mocht het nu niet uitkomen om een hele dag aanwezig te zijn, dan is een deel van een dag natuurlijk ook mogelijk.
Aanmelden kan via jeugd@vvmonza.nl.
Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk reacties!

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.