Geplaatst door Daan

Op 20 april 2018

EINDTOERNOOI: Disco Fever!

Vanavond en morgen staan voor de meeste teams de laatste wedstrijd voor de deur. Het einde van het volleybalseizoen is hier en wij willen dit in jaren 70 style afsluiten!

Je kunt je alleen als team inschrijven door een mail te sturen naar evenementen@vvmonza.nl. Vergeet niet je teamnaam en teamleden te vermelden. Let op doe dit voor 20 mei!

De kosten per team bedragen €20 VOOR aanvang van het toernooi dient dit bedrag betaald te worden bij de commissie in de kantine.

Dit is een open toernooi, dus iedereen is welkom! Neem je collega’s, vrienden, familie, kennissen, buren en vage bekenden mee!

Thema: Disco fever
Kosten: €20 per team
datum: 25 mei 2018
tijd: 19:30 –23:00 (19:15 omgekleed in de zaal)

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.