Geplaatst door Daan

Op 30 april 2018

Generation Games

Op Koningsdag heeft Monza meegedaan

met de Generation Games in Monster. Een aantal lokale sportverenigingen heeft hier een sportieve middag neergezet met de bedoeling jong en oud samen te laten sporten. Dit bleek iets lastiger dan verwacht, maar vrijwilligers Wendy en Judith hebben een hoop ‘jong’ in het veld mogen verwelkomen. Waar de aanloop in het begin nog wat rustig was, stond er op een gegeven moment gewoon 12 man in het veld. Er werd enthousiast gevolleybald en het ging er lekker fanatiek aan toe. Zelfs een enkele regenbui kon de pret niet drukken en de kinderen speelden vrolijk door. Er zijn flink wat flyers onder de deelnemers verspreid, wie weet kunnen we binnenkort wel een aantal nieuwe leden verwelkomen.

Grote dank aan Wendy en Judith voor hun inzet bij deze geslaagde middag!

Lijkt het jou ook leuk om eenmalig, af en toe of regelmatig een sportmiddag/clinic te organiseren, stuur dan een mailtje naar secretaris@vvmonza.nl met als onderwerp ‘sportclinic’.

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.