Geplaatst door Daan

Op 13 april 2018

Gezocht train(st)er

Gezocht!

Sinds enkele weken trainen de meiden van MC2 op dinsdag van 17:45-19:00 uur in de gymzaal van de Madeweg. Nu het schoolrooster van trainster Lisanne verandert, kan zij helaas vanaf 23 april geen training meer geven.
Met enige spoed zoeken wij daarom één train(st)er én iemand die daarbij wil assisteren voor de resterende dinsdagen tot en met 29 mei.
Vriendjes, vriendinnetjes in de leeftijd van 12-14 jaar zijn natuurlijk van harte welkom om een keer met de training van MC2 op dinsdag (17:45-19:00 uur) of met de training van MC1 op woensdag (18:15-19:30 uur) mee te komen doen.

PS: Deze meiden hebben zoveel Hoogvlietplaatjes dat zij ervoor kunnen zorgen dat ook jouw boek vol komt!

Wie helpt?!

Voel jij je geroepen om training te geven? Of wil jij graag een keertje meetrainen? Mail dan NU naar jeugd@vvmonza.nl

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.