Geplaatst door Daan

Op 2 april 2018

MA2 in het rose

Om het voorjaarsseizoen knallend en vol goede moed te beginnen, hebben de meiden van MA2 nieuwe inlooptruien gekregen. De truien zijn gesponsord door de moeder van Romy, Radha Bishesar, en haar man Jelle Aalbregt.
Het team ziet er nu zowel in als buiten het veld als een sterke eenheid uit. Deze enthousiaste en fanatieke meiden hebben na het kampioenschap in december deze nieuwe aanwinst wel verdient. Hiermee zijn ze echt niet meer te missen.
Ze gaan voor  mooie glorierijke overwinningen in hun roze truien. Of zoals ze zelf zeggen: #rozeishetnieuwemonza.Succes meiden, jullie zijn al goed op weg in de eerste klasse!

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.