Geplaatst door Daan

Op 26 april 2018

Monza BEACH

Op een bekerfinale na is het zaalseizoen voorbij. Maar we stoppen niet met volleyballen! Deze zomer willen we weer lekker met z’n allen beachvolleyballen. Zowel leden van vvMonza als niet leden kunnen meedoen! Lijkt dat jou ook leuk? Lees dan verder!

Informatie:
– Half mei beginnen de trainingen. Een definitieve datum volgt nog. In de periode tot ongeveer half augustus zal er ten minste 10x de mogelijkheid zijn om te trainen. Ook zal er ten minste één toernooi georganiseerd worden.

– Trainingen zullen in verschillende groepen plaatsvinden op de woensdagavond. De jeugd heeft voorrang op de beschikbare velden van 18:45 tot 20:15. De tweede ronde is van 20:15 tot 21:45.

– We vragen een kleine bijdrage van €25,- voor het vvMonza Beach-lidmaatschap. Dit bedrag wordt besteed aan materialen zoals netten, ballen en een presentje voor onze vrijwilligers.

– Het aantal groepen en het niveau worden bepaald op basis van de mogelijkheden die het aantal aanmeldingen biedt.

– Als je een veld wilt gebruiken om onderling te spelen dan kan dat vanaf 6 personen.

– Dit jaar hebben we een leuke verassing bij deelname!

Wil jij meedoen aan de trainingen van vvMonza Beach? Meldt je dan aan via: https://goo.gl/forms/Yd0FSQMOft0eEUom2

Voor het aanmelden van een groep of vragen kan je terecht bij: beach@vvmonza.nl

We zien je op het strand!

vvMonza Beach Commissie

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.