Geplaatst door Daan

Op 5 april 2018

Monza Merchandise

Wil jij ook graag een mok, poster of sleutelhanger met je eigen sportplaatje, bestel hem dan nu via Bestelformulier Plaatjesactie Hoogvliet.

De actie loopt tot en met vrijdag 13 april, dus wees er snel bij!!

Bestellingen kunnen tot en met vrijdag 13 april worden doorgegeven via het formulier. Op deze datum dient tevens uw betaling binnen te zijn. Alleen bestellingen die betaald zijn worden aan de Hoogvliet doorgegeven.

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.