Geplaatst door Daan

Op 1 mei 2018

Mini van de maand ‘maart’

Het heeft even geduurd, maar nu dan toch de ervaringen van de mini’s van de maand maart. Alweer de laatste mini van de maand van het seizoen. Dit keer waren de mini’s Marit en Sofia aan de beurt. Zij mochten een kijkje nemen bij het rijlen en zijlen van de meiden A1.

Ze waren erg zenuwachtig, maar bij het inspelen hebben ze goed kunnen laten zien wat ze allemaal al kunnen. Daarna mochten ze meedoen met het inslaan. Omdat ze dat met hun eigen spelniveau niet hebben, was dit nog moeilijker voor ze. Na een paar keer proberen konden de meiden de bal netjes over het net spelen. Nog even serveren.. dat kunnen ze heel goed, dus dat was nu ook geen probleem. Nog even tellen en dan de wedstrijd beginnen met de service. Helaas ging de service niet helemaal zoals ze geoefend. Maar de meiden hebben zichtbaar genoten!

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.