Geplaatst door Daan

Op 11 mei 2018

Op naar Groningen met D1!

Oké, niet helemaal naar Groningen maar naar Wijk bij Duurstede waar we morgen de bekerfinale spelen tegen KVA D2. Ietwat onverwacht, want we begonnen zonder verwachtingen aan het toernooi. Na een leuke halve finale was het een feit; als eerste Monzateam gaan we de finale spelen.

Boomlange meiden als tegenstander, de ‘kleinste’ is 1.83m en de langste 1.99m. Gelukkig hoeft lengte niet alles te zeggen en gaan wij vol vertrouwen in ons eigen kunnen, een ‘whoop-whoopsong’ én een bus vol supporters naar de finale.

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.