Geplaatst door Daan

Op 6 mei 2018

Ruilbeurs

Woensdagavond 2 mei was de afsluiting van de Hoogvliet spaaractie. In de kantine van de Wielepet is er hard geruild om zoveel mogelijk boeken vol te maken! Enorme stapels dubbele plaatjes kwamen mee waar gretig doorheen gespit werd. Heel leuk om te zien dat de actie zo geleefd heeft onder onze leden!

Is jouw boek ook volgekomen, of kon je er niet bij zijn? Alle plaatjes die over zijn liggen nu bij Linda. Mocht je nog wat missen, stuur dan snel een mailtje naar secretaris@vvmonza.nl, dan kijken we of we ook de laatste boeken gevuld kunnen krijgen. Volgende week zullen de plaatjes uitgedeeld worden aan de desbetreffende teams.

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.