Geplaatst door Linda

Op 24 juni 2018

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini’s stond er een leuke afsluiting op de agenda.

Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven…. dus nog geen nat pak.

De volgende opdracht: bouw een vlot waar iedereen op kan. Dat lukte dankzij het samenwerken. Nog even met z’n allen op het voor een stuk varen en daarna een record poging om het vlot zo snel mogelijk uit elkaar halen. Het oude record stond op 3 minuten en 12 seconden. Een strakke tijd. Dat wordt moeilijk, maar de mini’s deden goed hun best. De tijd die de mini’s nodig hadden was: 3 minuten en 11 seconden. Goed gewerkt met z’n allen!!!! 

Tijd voor een kleine pauze. Ondertussen werden er 2 catamarankanoes gemaakt waarin de kids naar het moeraseiland gingen op jacht naar de schat.

Als laatste activiteit gingen ze tokkelen. De kids mochten kiezen of zwemmend terug of op het vlot terug. De meeste kozen toch voor het stukje zwemmen.

Het was een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen met dank aan Lex Thoen Events.

We wensen jullie allemaal een fijne vakantie en zien jullie graag na de vakantie weer op de training

Leontien en Annemarie

Of lees meer nieuws..

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer....

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.

Terugblik jeugdkamp: nat maar beregezellig

Dat slecht weer je plezier niet mag verpesten heeft het jeugdweekend van Monza wel bewezen. Op 1 juni stonden we op een camping in ‘s-Gravenzande in de regen onze tenten op te zetten. Nadat iedereens tent stond, verzamelde we onder een grote tent waar onze eerste...