Geplaatst door Linda

Op 29 juni 2018

Monza vrijwilligers bedankt

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers. Zij steken belangeloos hun tijd in diverse activiteiten zoals het geven van training, bemensing van verschillende activiteitencommissies en ga zo maar door. Het bestuur waardeert deze belangeloze inspanning zeer. Daarom is er na afsluiting van het seizoen een spetterende vrijwilligersbijeenkomst in de Wielepet georganiseerd. De aftrap was een heerlijk buffet van taco’s en rijkgevulde salades. Lindsey en Linda hadden zich al een hele week in de keuken opgesloten om deze gerechten klaar te maken. Dat het lekker smaakte was zeker. Het hele buffet was binnen een mum van tijd opgepeuzeld. Om de opgedane energie te verteren waren een aantal spellen uitgezet in de zaal. Hier werd onder gebruikmaking van wedstrijdmateriaal van Lex Thoen Events gestreden om de eer. Zo werd een moderne versie van vlagveroveren in combinatie met archery tag uitgevoerd en konden we in het kader van het WK voetbal een potje bubble voetbal spelen. Ik moet zeggen dat het af en toe best wel fanatiek er tegenaan ging. Tussendoor was er nog een waanzinnig toetjesbuffet klaargezet. Ook dit verdween als sneeuw (sorry ijs) voor de zon. Ook werd iedereen door Marco aan de lopende band voorzien van een drankje. Dat ging er ook wel in. Iedereen had genoten en ging voldaan weer huiswaarts.

Linda, Lindsey, Lennart en Marco bedankt voor de organisatie. Lex Thoen Events bedankt voor het beschikbaar stellen van het wedstrijdmateriaal. Het was top. 

Of lees meer nieuws..

De mini-survival: afsluiting volleybalseizoen Monza mini’s

Na een heel goed seizoen met de mini's stond er een leuke afsluiting op de agenda. Als eerste gingen de kids boogschieten. Dat ging eigenlijk best goed. Er werd zelfs een paar keer in de roos geschoten. Hierna mochten ze kanoën. Ze zijn allemaal rechtop gebleven.......

Bedrijventoernooi Monza a.s. vrijdag afgelast

Helaas moet het bedrijventoernooi van Monza afgelast worden wegens te weinig aanmeldingen. Jammer van alle moeite. Voor volgend jaar gaan we er weer voor om een spetterend bedrijventoernooi neer te zetten. Zeker in het kader van ons 10-jarig jubileum moet dat lukken.

Terugblik jeugdkamp: nat maar beregezellig

Dat slecht weer je plezier niet mag verpesten heeft het jeugdweekend van Monza wel bewezen. Op 1 juni stonden we op een camping in ‘s-Gravenzande in de regen onze tenten op te zetten. Nadat iedereens tent stond, verzamelde we onder een grote tent waar onze eerste...