Geplaatst door Daan

Op 10 september 2018

ALV en de KICK-OFF

Het nieuwe volleybalseizoen gaat bijna van start. Dit betekent dat het ook weer tijd is voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Monza, of ook wel de ALV. Dit jaar pakken we onze ALV iets anders aan dan gebruikelijk. Op vrijdag 14 september vind de ALV om 19:30 uur plaats in de Wielepet, zorg dat je op tijd bent.

Eind vorige week zijn de agendastukken verstuurd. Lees dit goed door dit is belangrijke info, ook voor jou! De vergadering is alleen toegankelijk voor leden en ouders/verzorgers van onze jonge leden. De agenda is verstuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Stuur een berichtje naar info@vvmonza.nl als je de vergaderstukken opnieuw toegestuurd wilt krijgen.

Na de vergadering, ongeveer om 20:45 uur zal de kantine voor iedereen toegankelijk zijn. We starten het jaar goed in de Wielepet met Live muziek. Jij komt toch ook langs?

Of lees meer nieuws..

Evenementen

Er staan de komende periode weer twee leuke evenementen op de planning, doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!

Champagnetoernooi

Fasten your seatbelts en ga met ons mee op tijdreis! Het moment is daar om terug te blikken in de tijd en vervolgens fast forward te gaan naar het nu en daar voorbij! Het best geklede team verdient de originaliteitsprijs! Tot snel!

Eindtoernooi

We mogen weer! Ter afsluiting van dit bijzondere volleybalseizoen wordt er op 17 juni een "Hollandsche avond toernooi" georganiseerd. Je kunt je alleen als team inschrijven via deze link. Doe dit vóór 10 juni! Het is een open toernooi, dus voor iedereen! Neem je...