De jeugd van de Monza N6-1 draait mee in de top van de 2e klasse. Medeconcurrenten zijn Delta en Haaglanden. En laat deze laatste nu net de tegenstander zijn. De vorige wedstrijd tegen Haaglanden was geëindigd in 2-2 dus Monza was zeer gebrand op een overwinning. De 1e set werd heel overtuigend binnengehaald met 25-17. In de 2e set ging het wat moeizamer. Monza probeerde een aantal keren in 3-en te spelen. Dat lukte ook een aantal keren en dat werd direct beloond met een punt. Door een aantal foutieve passes van de tegenstander werd de set op het laatst net binnengesleept met 27-25. In de 3e set keek Monza regelmatig tegen een achterstand aan. Ze leken een beetje van slag doordat Daniël een bal op zijn bril kreeg. Gelukkig kon hij met een geleende bril van een supporter doorspelen. Voor de supporter wel heel sneu. Deze kon de wedstrijd niet meer volgen en moest mondeling op de hoogte van de ontwikkelingen worden gehouden. Maar dat had hij er graag voor over. Helaas ging de 3e set met 19-25 verloren.

In de 4e set zette Monza alles op alles. Hoever onze jeugd al is zie je op bijgevoegde foto. Hier geeft Maarten al aan dat ze aanvalscombinatie 5 gaan spelen. De uitvoering hiervan was subliem.

Dank zij de enthousiaste coaching van Annemarie en Leontien en het goede invallen van Luca werd de 4e set met 25-18 binnengehaald. Natascha, Maarten, Daniël en Luca gefeliciteerd met jullie overwinning. Hiermee gaan jullie over Haaglanden heen en stijgen naar de 2e plek in de poule.

De N6-1 heeft een zwaar competitieschema. As we speak moet de N6-1 in de Wielepet tegen Velo spelen. Ook weer een kraker van een wedstrijd.