Hallo allemaal,

Ik ben Matthijs, de oudste van 3 uit het volleybalgezin Goossens. Ik ben begonnen bij GVC en speel sinds de oprichting bij vvMonza. Buiten vvMonza speel ik het hele jaar rond op de dinsdagavond beachvolleybal. En daar omheen probeer ik nog wat andere sporten te beoefenen. Ik werk sinds 2018 bij JUVA voor Westland Infra Netbeheer, Meetbedrijf Anexo en Capturam als Privacy & Security Specialist.

Als bestuurslid TC draag ik mijn steentje aan onze mooie vereniging bij. Ik help waar ik kan, bijvoorbeeld bij de sponsorcommissie. Vanuit de TC probeer ik de teamindeling in goede banen te leiden en trainers te ondersteunen. In de zomer richt ik me op het organiseren van beachvolleybal namens vvMonza en geef ik training.

Volleybal draait echt om het team. Dat is wat mij het meest trekt in onze sport. In het volleybal vind ik verder natuurlijk ook de sportieve uitdaging, de gezelligheid aan de bar en een leuke vriendengroep. Ik speel ondanks mijn zwakke knieën nog met veel plezier bij heren 1 en hoop dat nog een tijdje vol te houden.

Spreek me vooral aan als je ideeën hebt over hoe we dingen bij de vereniging slimmer of beter kunnen doen! Dan maken we er samen in 2019 weer een topjaar van.