Geplaatst door Daan

Op 23 februari 2019

Ze zijn er!

Met trots presenteert het bestuur het Monza 10 jaar, jubileumshirt.

Het shirt is voorzien van een dynamische 10 ontworpen door Communicatiebureau Speax. Als je goed kijkt bestaat het logo uit allemaal volleyballen, deze staan symbool voor alle leden die samen onze mooie vereniging vormen.

Onze sfeermaker en trouwe supporter Marco Van Der Marel doet veel voor de vereniging. Daarom heeft hij de eer gehad om het eerste jubileumshirt in ontvangst te nemen. Kom jij de jouwe van de week ook ophalen?

De komende woensdagen zal er een bestuurslid tussen de trainingen, in de kantine van Sporthal de Wielepet aanwezig zijn om je shirt bij op te halen. Bij ophalen graag de betaling van € 25,- contant en gepast te voldoen.

Tot slot wil ik namens het bestuur en de vereniging de shirt- en sponsorcommissie bedanken voor hun inzet en het geleverde resultaat.

Lennart Boonstra

focus4ITSpeax, Boutronic, Sporthal de WielepetHB-Techniek, Jan Jagtenberg Belastingadvies, Lexthoen Events, Hofland Financial & Project Consulting en Kiewiet Kunst.

Of lees meer nieuws..

“Oud” heren 5 neemt afscheid. Hup “Jong” heren 5.

Het oude heren 5 is helaas uit elkaar gevallen. Wel is nog een waardig afscheid genomen met een high beer op het marktplein in ’s-Gravenzande. We hadden geen betere datum kunnen uitkiezen. Begin van een zonnige periode, lekker buiten op het terras en een waanzinnig...

Mooie afsluiting jubileumseizoen met leuk cartoon volleybaltoernooi

Monza sluit het volleyseizoen altijd af met een volleybaltoernooi. Dit jaar was het thema cartoons. De verschillende deelnemende teams hadden zich weer in hun creativiteit te buiten gelaten. In totaal waren er 15 teams verdeeld over 3 poules. Op het veld van sponsor...

Pubquiz

Voor de tweede keer organiseert de evenementencommissie een pubquiz in het gezellige café de Wielepet.Ook ditmaal word je op de proef gesteld met vragen over algemene zaken, volleybal en muziek!Schrijf je team in vanaf 30 mei door naar de pagina...