De meiden van N3-1 hebben zich ontwikkeld tot een sterk team. Er zit groei in het team en dat resulteerde in goede klassementen tijdens de CMV-toernooien. Het toernooi van januari zijn ze zelfs eerste geworden in de poule. Top meiden. Nog een paar toernooien en dan zijn jullie echt toe aan een hoger niveau .

Monza N5-1. Dit team van Marit, Sophia, Wende en Myrthe ging voor tot voor kort nog door het leven als Monza N4. Onlangs werd bij DEO het eerste toernooi gespeeld op het hogere N5 niveau. Van enige druk was bij de meiden totaal geen enkele sprake. Ook de nieuwe regels boezemden de meiden geen angst in. De eerste set tegen Deo ging nog nipt verloren. Maar in de tweede set revancheerden de meiden zich en eindigde set in een spannend gelijkspel. Vervolgens toonden Kratos en Kalinko zich een maatje te groot. Al konden de meiden door sterk serveren aardig mee komen in beide wedstrijden. De laatste wedstrijd werd opnieuw gespeeld tegen DEO. Met de ervaring van de eerste wedstrijd nog in het achterhoofd gingen de meiden vol voor de overwinning. De eerste set werd met ruime cijfers, 18 – 9 gewonnen. Waarbij mooie rally’s, de team spirit een goede boost gaven. Helaas ging de tweede set met 16 – 11 verloren. Zodat deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. De meiden kunnen terugkijken op een mooi eerste toernooi op een hoger niveau. Op naar het volgende toernooi.

Monza N6-2 heeft eerste seizoenshelft laten zien dat ze enorm gegroeid. Na vele verloren wedstrijden met 4-0 bleven ze met opgeheven hoofd spelen. Ze gingen zelfs sets winnen. Ze kwamen niet tot wedstrijden, maar de groei laten ze zeker zien. Dat ze door bleven gaan is te zien aan de setstand die ze winnend afsloten. De tweede seizoenshelft zijn ze in een nieuwe poule met een overwinning begonnen. Ga zo door mannen.