HULP GEZOCHT: Sportclinic

Op 8 januari 2020

Hoi, allereerst de allerbeste en sportieve wensen voor dit nieuwe jaar🎊!

Vanuit het bestuur van Monza heb ik een vraag aan je: sta je open een goed sportief voornemen? En zou je misschien op donderdag 23 januari of donderdag 30 januari een bijdrage willen leveren om met andere Monza leden een clinic te geven tijdens de gymles op basisschool de Zeester in Monster?

De indeling van de clinic is als volgt:

8.30 tot 10.45 voor de groepen 3,4,5

10.45 tot 12.15 voor de groepen 6,7

13.15 tot 14.45 voor de groepen 6,7,8

In deze clinics willen we kinderen op een gezellige en leuke manier laten kennismaken met volleybal en onze vereniging.

Voor alle drie de blokken zoeken we
ongeveer 3 enthousiastelingen.

Zou jij je in willen zetten tijdens een clinic? Ik zou dat hartstikke fijn vinden!

Weet je zelf ook nog leden van Monza die dit goed zouden kunnen en wie gevraagd kunnen worden? Deel het bericht en meld je gezellig samen aan!

Voor vragen en informatie: vanavond ben ik uiteraard in de hal😁 en ook via de 📲

Groetjes
Linda D1

Ook leuk om te lezen..

Instroomgroep

Lijkt het jou leuk om te volleyballen en wil jij het graag een keer proberen. Elke woensdag van 21:15 tot 22:45 is er in de Wielepet de mogelijkheid om te trainen. Voor meer info, neem contact op met Marc Ruijs! Of stuur ons een berichtje (:

Contributie voor 1 december!

Het is nog tot 1 december 2019 mogelijk om gebruik te maken van de € 15,00 korting. Wil je gebruik maken van een betaalverzoek, laat dit dan weten door het betreffende telefoonnummer te mailen.

Elise en Chantalle verkopen de meeste loten

Afgelopen tijd hebben een aantal weer goed hun best gedaan om loten te verkopen. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer wat voor de vereniging kunnen verdienen! De twee uitblinkers mochten hun prijs in ontvangst nemen. Rechts staat nummer 2, Chantalle Wehling en links...