Geplaatst door Daan

Op 16 maart 2020

Geslaagde clinic bij de Zeester

Donderdag 30 januari is er door Harriët, Marc, Linda en Julia een clinic verzorgd op basisschool de Zeester in Monster. Alle kinderen uit groep 3 t/m groep 8 kwamen per klas drie kwartier balspelletjes doen en natuurlijk kennismaken met volleyballen!

Eerst werd er geoefend met onderhands en bovenhands spelen, serveren en soms zelfs aanvallen. Aan het eind van de gymles werd er afgesloten met een aantal wedstrijdjes.

Het was een geslaagde dag met als resultaat heel wat enthousiaste leerlingen! Inmiddels hebben er al een paar kinderen meegetraind bij de mini’s van Monza en hebben we zelfs de eerste aanmelding vanuit de clinic binnen!

16 april hebben we opnieuw een clinic op de planning staan, bij basisschool de Blinkerd in Monster. Voor deze dag zoeken wij nog enthousiaste leden die het leuk vinden het volleybalplezier van de leukste volleybalvereniging van Nederland over te brengen op de nieuwe generatie.

Lijkt het jou leuk deze dag of een dagdeel te ondersteunen bij het verzorgen van de clinic, meld je dan even bij Lindsey (DS3) of Linda (DS1).

Of lees meer nieuws..

Foute feest

Monza bestaat alweer 15 jaar en dat mag gevierd worden! Zaterdag 9 maart heffen we het glas op dit heuglijke feit. Tussen 20:00 en 22:00u zijn de deuren geopend zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. De avond wordt begeleid door de band Distracted en DJ Martin Five!...

Corona Update

Beste leden, Op basis van de coronamaatregelen van 13-10-2020 is voor senioren 14-10-2020 voorlopig de laatste mogelijkheid om te kunnen volleyballen. Zowel de competitie als trainingen kunnen vanaf 14-10-2020 22:00 uur geen doorgang meer vinden. De jeugd kan mits er...

Clinic beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel

De clinic van Katja Stam en Mexime van Driel was een groot succes. De beachvolleyballers uit de eredivisie hebben tips & tricks gedeeld met de jeugdleden van Monza. De training begon met een goede warming-up over het strand, waarna uitleg over verschillende...