Geplaatst door Laura

Op 29 april 2020

Kampioen zonder feestje

Door: Barbara

Het had zo mooi kunnen zijn. 17 april onze laatste wedstrijd spelen en dan samen met Heren 3 een groot kampioensfeest vieren! Maar helaas. Zoals zoveel, viel ook dit in het water door het Coronavirus.

Op 6 maart speelden we, na later bleek, onze laatste wedstrijd. Die wonnen we met 3-1. Met een puntensaldo van 80, een voorsprong van 18 punten op de nummer 2 en nog 3 wedstrijden te gaan, waren we eigenlijk al zo goed als zeker van het kampioenschap. De plannen om dat groots te vieren, waren dan ook al volop in de maak.

Het werd echter een heel ander feestje! Wel met een drankje, maar dan allemaal in onze eigen huiskamer achter een computerscherm. Ook heel gezellig, maar kampioen worden en dat niet echt met elkaar kunnen vieren, voelt toch niet echt. 

Hopelijk kunnen we in september het volleyballen weer met elkaar oppakken en dan gaan we er een mooi seizoen in de tweede klasse van maken.

Of lees meer nieuws..

Strandtraining 2

De tweede training op het strand is erg geslaagd. Iedereen deed weer erg zijn best met smashen, duiken en slaan. Ook het weer was goed om te sporten. Zien wij jou volgende keer ook weer bij de training? Een kleine sfeerimpressie:

Geslaagde eerste training

Foto: Linda de Vries De eerste trainingsavond is erg geslaagd. Evelien heeft van deze eerste training een leuke vlog gemaakt. Hopelijk zien we jullie volgende week weer! https://www.facebook.com/vvMonza/videos/573097926959548/

Beachvolleybal start weer!

De beachvolleybaltrainingen gaan weer van start. De netten worden opgebouwd voor de eerste training vanavond en ook de trainers hebben er veel zin in. Afgelopen weken heeft de beachcommissie heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Monzaleden weer kunnen sporten....