Geplaatst door Laura

Op 23 mei 2020

Beachtrainingen beginnen!

Beste leden,

Monza gaat starten met beachtrainingen! Dit alles zal worden georganiseerd binnen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat er aanvullende voorzorgsmaatregelen zijn vastgesteld. In de uitnodiging bij dit bericht kan je zien wat deze voorzorgsmaatregelen zijn en wat dit voor jou betekent. Lees deze goed door zodat je weet wat er van je verwacht wordt.

Om je voor de training van 27 mei aan te melden, vragen we je dit formulier in te vullen. Let op: doe dit vóór aanstaande maandag 18.00 uur.

Het kan zo zijn dat meer mensen zich aanmelden dan wij veilig kunnen waarborgen tijdens de training. In dat geval zullen we mensen indelen op basis van eerste aanmelding.

Sportieve groet,
De beachcommissie

Of lees meer nieuws..

Strandtraining 2

De tweede training op het strand is erg geslaagd. Iedereen deed weer erg zijn best met smashen, duiken en slaan. Ook het weer was goed om te sporten. Zien wij jou volgende keer ook weer bij de training? Een kleine sfeerimpressie:

Geslaagde eerste training

Foto: Linda de Vries De eerste trainingsavond is erg geslaagd. Evelien heeft van deze eerste training een leuke vlog gemaakt. Hopelijk zien we jullie volgende week weer! https://www.facebook.com/vvMonza/videos/573097926959548/

Beachvolleybal start weer!

De beachvolleybaltrainingen gaan weer van start. De netten worden opgebouwd voor de eerste training vanavond en ook de trainers hebben er veel zin in. Afgelopen weken heeft de beachcommissie heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Monzaleden weer kunnen sporten....