Geplaatst door Laura

Op 23 mei 2020

Beachtrainingen beginnen!

Beste leden,

Monza gaat starten met beachtrainingen! Dit alles zal worden georganiseerd binnen de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat er aanvullende voorzorgsmaatregelen zijn vastgesteld. In de uitnodiging bij dit bericht kan je zien wat deze voorzorgsmaatregelen zijn en wat dit voor jou betekent. Lees deze goed door zodat je weet wat er van je verwacht wordt.

Om je voor de training van aanstaande woensdag aan te melden, vragen we je dit formulier in te vullen. Let op: doe dit vóór aanstaande maandag 20.00 uur.

Het kan zo zijn dat meer mensen zich aanmelden dan wij veilig kunnen waarborgen tijdens de training. In dat geval zullen we mensen indelen op basis van eerste aanmelding.

Sportieve groet,
De beachcommissie

Of lees meer nieuws..

Clinic beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel

De clinic van Katja Stam en Mexime van Driel was een groot succes. De beachvolleyballers uit de eredivisie hebben tips & tricks gedeeld met de jeugdleden van Monza. De training begon met een goede warming-up over het strand, waarna uitleg over verschillende...

Training van internationale beachvolleyballers van TeamNL

Aanstaande woensdag krijgen de jeugdleden van Monza een fantastische mogelijkheid. Twee fantastische beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel geven een training vanwege de TeamNL Beach Tour. AD Westland en Indebuurt Westland hebben er al over geschreven. Jij...

Gezocht: trainer MA1 en MB1

De gezellige meiden van MA1 en MB1 zijn op zoek naar een nieuwe trainer. Ben jij een sportief en enthousiast lid of ouder van een lid en wil je graag een van deze teams naar de overwinning trainen?