Geplaatst door Laura

Op 27 mei 2020

Geslaagde eerste training

Foto: Linda de Vries

De eerste trainingsavond is erg geslaagd. Evelien heeft van deze eerste training een leuke vlog gemaakt. Hopelijk zien we jullie volgende week weer!

De eerste trainingsavond is erg geslaagd. Evelien heeft van deze eerste training een leuke vlog gemaakt. Hopelijk zien we jullie volgende week weer! De foto is gemaakt door Linda.

Geplaatst door Volleybalvereniging Monza op Woensdag 27 mei 2020

Of lees meer nieuws..

Clinic beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel

De clinic van Katja Stam en Mexime van Driel was een groot succes. De beachvolleyballers uit de eredivisie hebben tips & tricks gedeeld met de jeugdleden van Monza. De training begon met een goede warming-up over het strand, waarna uitleg over verschillende...

Training van internationale beachvolleyballers van TeamNL

Aanstaande woensdag krijgen de jeugdleden van Monza een fantastische mogelijkheid. Twee fantastische beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel geven een training vanwege de TeamNL Beach Tour. AD Westland en Indebuurt Westland hebben er al over geschreven. Jij...

Gezocht: trainer MA1 en MB1

De gezellige meiden van MA1 en MB1 zijn op zoek naar een nieuwe trainer. Ben jij een sportief en enthousiast lid of ouder van een lid en wil je graag een van deze teams naar de overwinning trainen?