Geplaatst door Laura

Op 8 mei 2020

Van platte kar naar platte buis

Door: Johan Bouman

Vrijdag 17 april 2020, de dag dat H3 met aangrenzende waarschijnlijkheid het kampioenschap zou gaan vieren in een drukbezette Wielepet waarbij ze in eerste instantie, nog nazwetend van de wedstrijd, hun eerste overwinningsbiertje zouden nuttigen met begeleiding van de nodige snacks.

Nadat de zweetdruppels op hun goddelijke lichamen waren opgedroogd zou het tijd worden voor een verfrissende douche met begeleiding van meeblèremuziek, douchebiertjes en met interval geroepen “doordraaien” zodat het achtste lid ook weer even onder de douche kon.

Na de noodzakelijke opschoning, al dan niet lichtelijk bedwelmd door de overwinningsroes in combinatie met de nodige douchedrankjes, zou het feest verder gaan in de kantine waar de DJ zijn geluid producerende apparatuur al had laten warmdraaien.

H3 is reeds op vrijdag 7 februari 2020 op de gevoelig plaat gezet en gaf een voorproefje voor vrijdag 17 april, niet wetende dat het zou worden zoals het nu is.

Maar H3 laat zich niet zomaar uit het “volleybal” veld slaan en zeker nadat de Nevobo H3 als definitieve winnaar had verklaard werd vrijdagavond 17 april uitgeroepen om al zoomend de overwinning te vieren met een gezellige solo/together avond. Ieder had zich achter de PC genesteld met binnen handbereik de nodige versnaperingen waarmee de avond kon beginnen.

Een sprankelende website met dito door elke lid ingeleverde quizvragen zorgde voor de rode draad door de avond heen, pijnlijke hersenkrakende vragen werden afgewisseld met krampende kaken die door de lachsalvo’s niet meer optimaal functioneerde. Na het 3 uur durende samenzijn waarbij menig hoedje en zonnebril ten tonele verscheen was de avond op een geslaagde wijze afgesloten en kon op een veilige manier het bed al dan niet kruipend worden opgezocht.

Hierboven de foto van halverwege de avond waarbij ieder nog de kracht in de kaakspieren had om de lach ten volle te tonen.

Het feest was voldaan afgerond, de overwinning was gevierd en ondanks dat H3 de platte kar heeft moeten missen was het toch een feest geworden met behulp van de platte buis!

Of lees meer nieuws..

Strandtraining 2

De tweede training op het strand is erg geslaagd. Iedereen deed weer erg zijn best met smashen, duiken en slaan. Ook het weer was goed om te sporten. Zien wij jou volgende keer ook weer bij de training? Een kleine sfeerimpressie:

Geslaagde eerste training

Foto: Linda de Vries De eerste trainingsavond is erg geslaagd. Evelien heeft van deze eerste training een leuke vlog gemaakt. Hopelijk zien we jullie volgende week weer! https://www.facebook.com/vvMonza/videos/573097926959548/

Beachvolleybal start weer!

De beachvolleybaltrainingen gaan weer van start. De netten worden opgebouwd voor de eerste training vanavond en ook de trainers hebben er veel zin in. Afgelopen weken heeft de beachcommissie heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Monzaleden weer kunnen sporten....