Geplaatst door Linda

Op 8 mei 2020

Van platte kar naar platte buis

Door: Johan Bouman

Vrijdag 17 april 2020, de dag dat H3 met aangrenzende waarschijnlijkheid het kampioenschap zou gaan vieren in een drukbezette Wielepet waarbij ze in eerste instantie, nog nazwetend van de wedstrijd, hun eerste overwinningsbiertje zouden nuttigen met begeleiding van de nodige snacks.

Nadat de zweetdruppels op hun goddelijke lichamen waren opgedroogd zou het tijd worden voor een verfrissende douche met begeleiding van meeblèremuziek, douchebiertjes en met interval geroepen “doordraaien” zodat het achtste lid ook weer even onder de douche kon.

Na de noodzakelijke opschoning, al dan niet lichtelijk bedwelmd door de overwinningsroes in combinatie met de nodige douchedrankjes, zou het feest verder gaan in de kantine waar de DJ zijn geluid producerende apparatuur al had laten warmdraaien.

H3 is reeds op vrijdag 7 februari 2020 op de gevoelig plaat gezet en gaf een voorproefje voor vrijdag 17 april, niet wetende dat het zou worden zoals het nu is.

Maar H3 laat zich niet zomaar uit het “volleybal” veld slaan en zeker nadat de Nevobo H3 als definitieve winnaar had verklaard werd vrijdagavond 17 april uitgeroepen om al zoomend de overwinning te vieren met een gezellige solo/together avond. Ieder had zich achter de PC genesteld met binnen handbereik de nodige versnaperingen waarmee de avond kon beginnen.

Een sprankelende website met dito door elke lid ingeleverde quizvragen zorgde voor de rode draad door de avond heen, pijnlijke hersenkrakende vragen werden afgewisseld met krampende kaken die door de lachsalvo’s niet meer optimaal functioneerde. Na het 3 uur durende samenzijn waarbij menig hoedje en zonnebril ten tonele verscheen was de avond op een geslaagde wijze afgesloten en kon op een veilige manier het bed al dan niet kruipend worden opgezocht.

Hierboven de foto van halverwege de avond waarbij ieder nog de kracht in de kaakspieren had om de lach ten volle te tonen.

Het feest was voldaan afgerond, de overwinning was gevierd en ondanks dat H3 de platte kar heeft moeten missen was het toch een feest geworden met behulp van de platte buis!

Of lees meer nieuws..

Foute feest

Monza bestaat alweer 15 jaar en dat mag gevierd worden! Zaterdag 9 maart heffen we het glas op dit heuglijke feit. Tussen 20:00 en 22:00u zijn de deuren geopend zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. De avond wordt begeleid door de band Distracted en DJ Martin Five!...

Corona Update

Beste leden, Op basis van de coronamaatregelen van 13-10-2020 is voor senioren 14-10-2020 voorlopig de laatste mogelijkheid om te kunnen volleyballen. Zowel de competitie als trainingen kunnen vanaf 14-10-2020 22:00 uur geen doorgang meer vinden. De jeugd kan mits er...

Clinic beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel

De clinic van Katja Stam en Mexime van Driel was een groot succes. De beachvolleyballers uit de eredivisie hebben tips & tricks gedeeld met de jeugdleden van Monza. De training begon met een goede warming-up over het strand, waarna uitleg over verschillende...