Geplaatst door Linda

Op 22 juli 2020

Clinic beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel

De clinic van Katja Stam en Mexime van Driel was een groot succes. De beachvolleyballers uit de eredivisie hebben tips & tricks gedeeld met de jeugdleden van Monza.

De training begon met een goede warming-up over het strand, waarna uitleg over verschillende onderdelen werd gegeven. Zo is onder meer serveren aan bod gekomen. Het was niet alleen een luistertraining, want er werd ook genoeg gespeeld. Naast dat het een gezellige training was, hebben ze er dus nog veel van opgestoken. Aan het einde van de training hebben Matthijs en Ido nog een potje gespeeld tegen de twee vrouwen, die in de eredivisie spelen.

Het Algemeen Dagblad was aanwezig bij de training en schreef dit artikel.

Katja en Mexime, bedankt!

Foto: Marco van Cooten

Of lees meer nieuws..

Corona Update

Beste leden, Op basis van de coronamaatregelen van 13-10-2020 is voor senioren 14-10-2020 voorlopig de laatste mogelijkheid om te kunnen volleyballen. Zowel de competitie als trainingen kunnen vanaf 14-10-2020 22:00 uur geen doorgang meer vinden. De jeugd kan mits er...

Training van internationale beachvolleyballers van TeamNL

Aanstaande woensdag krijgen de jeugdleden van Monza een fantastische mogelijkheid. Twee fantastische beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel geven een training vanwege de TeamNL Beach Tour. AD Westland en Indebuurt Westland hebben er al over geschreven. Jij...

Gezocht: trainer MA1 en MB1

De gezellige meiden van MA1 en MB1 zijn op zoek naar een nieuwe trainer. Ben jij een sportief en enthousiast lid of ouder van een lid en wil je graag een van deze teams naar de overwinning trainen?