Geplaatst door Linda

Op 25 november 2021

Eerste mini toernooi voor Monza N5

Zaterdag 6 november was het dan zo ver. Eindelijk deed Monza weer mee aan een mini toernooi. De spelers van N5 (Puk, Jayden, Jort, Elena en Jaela) waren best zenuwachtig. Helaas blesseerde Jayden met het warm spelen zijn vinger en kon niet meespelen. Na het spelen van een paar ballen en een snelle voorsprong, waren de zenuwen snel weg en stonden ze in het veld alsof ze al jaren volleyballen.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Velo N5-1. Deze wedstrijd werd gewonnen met de setstanden 17-7 en 16-8. Het was niet alleen voor de spelers het eerste toernooi, maar ook voor de ouders (het eerste gescoorde punt werd gemist door de coaches). Maar ook de ouders pakten het snel op en konden de spelers goed begeleiden.

De tweede wedstrijd was Zovoc N5-4 de tegenstander. Ook deze wedstrijd werd gewonnen. Setstanden waren 14-9 en 12-9. Daarna hadden de ouders de taak om te fluiten en tellen. Het tellen werd door Jayden geregeld, kon hij toch nog wat doen. Ook hier zijn ze voor geslaagd met vlag en wimpel.

Na de gefloten wedstrijd gingen de spelers weer aan de slag en werden de coaches vervangen door 2 nieuwe coaches. Dit keer tegen Zovoc N5-5. Deze wedstrijd werd gelijk gespeeld. Setstanden waren 14-8 en 9-13. Toen was het even tijd voor rust. Niet spelen en niet tellen of fluiten.

Nog 1 wedstrijd te gaan. Deze wedstrijd was Elena afwezig, dus werd er met z’n drieën gespeeld. Weer een wedstrijd tegen Zovoc N5-4. Ook deze wedstrijd werd gewonnen. Set standen waren 9-11 en 10- 16.

Resultaat van het eerste toernooi van Monza N5-1: een keurige eerste plaats. Voor zowel spelers als ouders, was dit een enorme ervaring, maar ze hebben met z’n allen enorm genoten. Op naar het volgende toernooi op 11 december.

Of lees meer nieuws..

Beachvolleybaltrainingen starten weer!

Het zaalseizoen loopt ten einde, dus het is de hoogste tijd om het strand weer op te gaan zoeken! Vanaf woensdag 25 mei wordt er wekelijks getraind op het strand. Dit seizoen hoef je je niet wekelijks aan te melden, maar vragen we je wel eenmalig je interesse door te...

Eindtoernooi

We mogen weer! Ter afsluiting van dit bijzondere volleybalseizoen wordt er op 17 juni een "Hollandsche avond toernooi" georganiseerd. Je kunt je alleen als team inschrijven via deze link. Doe dit vóór 10 juni! Het is een open toernooi, dus voor iedereen! Neem je...

(Seksueel) grensoverschrijdend gedrag is niet normaal

De laatste maanden staan de kranten, TV programma’s  en andere (social) media er bol van. Het aanwezig zijn van grensoverschrijdend en in het bijzonder seksueel overschrijdend gedrag. Vooral (minderjarige) vrouwen zijn de gedupeerden. Echter, ook onder...