Geplaatst door Daan

Op 1 december 2021

Update maatregelen

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, is afgelopen vrijdag besloten dat onder andere (amateur)sport na 17:00 uur niet meer mag door gaan. Dit houdt voor Monza in dat de reguliere trainingen helaas niet door mogen en kunnen gaan, in ieder geval t/m 18 december 2021. Tevens heeft de Nevobo besloten dat de reguliere competitie stil komt te liggen: in 2021 worden er geen wedstrijden meer gespeeld. Meer informatie op de website van de Nevobo.

Wij zijn als bestuur hard bezig met het onderzoeken welke mogelijkheden er nog wel zijn: bijvoorbeeld trainen vóór 17:00 uur. Er wordt vanuit de vereniging veel meegedacht over mogelijke oplossingen en zalen die wij eventueel kunnen gebruiken, dit stellen we enorm op prijs! Mocht je connecties hebben met bepaalde zalen horen wij dit graag.

Om te voorkomen dat meerdere mensen vanuit Monza contact zoeken met een bepaalde zaal, is het fijn als het contact via het bestuur verloopt. We willen jullie dus vragen vooral ons te contacten, zodat wij contact kunnen leggen met desbetreffende zaal. Op dit moment zijn wij in contact met de Wielepet en het ISW (Gasthuislaan en Sweelincklaan) over mogelijke trainingen op woensdagmiddag en zaterdag.

Er zijn een hoop verenigingen die op deze dagen de zalen zouden willen gebruiken voor trainingen, dus het is voor de zalen ook een behoorlijke puzzel welke mogelijkheden er voor welke vereniging zijn. Daarom hebben we moeten besluiten om de trainingen vanavond (woensdag 1 december) niet door te laten gaan.

We hopen snel meer duidelijkheid te hebben over de trainingsmogelijkheden, dit horen jullie zo spoedig mogelijk van ons.

Of lees meer nieuws..

Competitie wordt hervat

Na een extra lange winterstop mogen we weer volleyballen! Naast de trainingen wordt nu ook de competitie hervat. Er blijven echter een aantal aandachtspunten van kracht. Zo blijft het tonen van het coronatoegangsbewijs verplicht, moet er 1,5 meter afstand gehouden...

Corona Update

Beste leden, Op basis van de coronamaatregelen van 13-10-2020 is voor senioren 14-10-2020 voorlopig de laatste mogelijkheid om te kunnen volleyballen. Zowel de competitie als trainingen kunnen vanaf 14-10-2020 22:00 uur geen doorgang meer vinden. De jeugd kan mits er...

Clinic beachvolleyballers Katja Stam en Mexime van Driel

De clinic van Katja Stam en Mexime van Driel was een groot succes. De beachvolleyballers uit de eredivisie hebben tips & tricks gedeeld met de jeugdleden van Monza. De training begon met een goede warming-up over het strand, waarna uitleg over verschillende...