Geplaatst door Daan

Op 1 december 2021

Update maatregelen

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, is afgelopen vrijdag besloten dat onder andere (amateur)sport na 17:00 uur niet meer mag door gaan. Dit houdt voor Monza in dat de reguliere trainingen helaas niet door mogen en kunnen gaan, in ieder geval t/m 18 december 2021. Tevens heeft de Nevobo besloten dat de reguliere competitie stil komt te liggen: in 2021 worden er geen wedstrijden meer gespeeld. Meer informatie op de website van de Nevobo.

Wij zijn als bestuur hard bezig met het onderzoeken welke mogelijkheden er nog wel zijn: bijvoorbeeld trainen vóór 17:00 uur. Er wordt vanuit de vereniging veel meegedacht over mogelijke oplossingen en zalen die wij eventueel kunnen gebruiken, dit stellen we enorm op prijs! Mocht je connecties hebben met bepaalde zalen horen wij dit graag.

Om te voorkomen dat meerdere mensen vanuit Monza contact zoeken met een bepaalde zaal, is het fijn als het contact via het bestuur verloopt. We willen jullie dus vragen vooral ons te contacten, zodat wij contact kunnen leggen met desbetreffende zaal. Op dit moment zijn wij in contact met de Wielepet en het ISW (Gasthuislaan en Sweelincklaan) over mogelijke trainingen op woensdagmiddag en zaterdag.

Er zijn een hoop verenigingen die op deze dagen de zalen zouden willen gebruiken voor trainingen, dus het is voor de zalen ook een behoorlijke puzzel welke mogelijkheden er voor welke vereniging zijn. Daarom hebben we moeten besluiten om de trainingen vanavond (woensdag 1 december) niet door te laten gaan.

We hopen snel meer duidelijkheid te hebben over de trainingsmogelijkheden, dit horen jullie zo spoedig mogelijk van ons.

Of lees meer nieuws..

Vrijwilligersuitje 2022

Om onze vrijwilligers van het afgelopen seizoen in het zonnetje te zetten, zijn zij uitgenodigd om op 10 juni mee te gaan naar The City in 's-Gravenzande. Met 18 man sterk zijn ze eerst een uurtje gaan opwarmen op de bowlingbaan, om daarna de strijd aan te gaan...

Jeugduitje

Het jeugduitje was een groot succes! Met 38 jeugdleden en wat trainers zijn we vrijdag 3 juni naar The City in 's-Gravenzande gegaan om te bowlen. We begonnen met een patatje en snack en zijn daarna de banen op gegaan! Het was een leuke avond en een goede afsluiting...

Beachvolleybaltrainingen starten weer!

Het zaalseizoen loopt ten einde, dus het is de hoogste tijd om het strand weer op te gaan zoeken! Vanaf woensdag 25 mei wordt er wekelijks getraind op het strand. Dit seizoen hoef je je niet wekelijks aan te melden, maar vragen we je wel eenmalig je interesse door te...