Geplaatst door Linda

Op 8 maart 2022

Eerste toernooi Monza N4-1

Zaterdag 12 februari was het eindelijk zover. Er kon weer een toernooi gespeeld worden en dat werd ook het eerste toernooi voor Monza N4-1.

De spanning was groot bij May, Lynn, Floris en Roos. De eerste wedstrijd konden ze nog even de kunst afkijken, want het waren eerst de ouders die hun taken moesten uitvoeren; fluiten en tellen. Daarna mocht het team laten zien wat ze allemaal hadden geleerd. De eerste wedstrijd was tegen Netwerk. Beide teams moesten heel erg wennen, maar al snel zag je de rust komen en konden ze spelen zoals ze geleerd hebben. De eerste set werd gewonnen met 17-15 en de tweede set werd verloren met 11-19. De kop was eraf en het team kon ontspannen.

De tweede wedstrijd was tegen Sovicos. Er werd goed geserveerd en de eerste set ging dan ook ruim gewonnen worden met 19-6. De tweede set ging wat moeizamer, maar de lol werd groter. Helaas werd deze verloren met 13-15.

Tussen de wedstrijden door was er tijd om een leuke yell te verzinnen. De derde wedstrijd was tegen Kalinko. Dit was een meer ervaren team en dat was wel een beetje te zien in de uitslag. De eerste set werd verloren met 16-5. De tweede set werd er hard gewerkt en konden ze aardig bij blijven. Deze set werd verloren met 19-10. Maar de kids bleven lol houden.

De laatste wedstrijd was weer tegen Sovicos. Nog even knallen en dat dezen ze heel goed. De eerste set werd gewonnen met 17-10. En toen nog even de laatste set spelen. De laatste energietjes werden aangesproken. Ze bleven goed serveren en overspelen en dat resulteerde in een setwinst van 16-10.

Een keurige 2e plaats bij het eerste toernooi is een super prestatie. Trots op het team en de ouders.

Op naar het volgende toernooi!

Of lees meer nieuws..

Vrijwilligersuitje 2022

Om onze vrijwilligers van het afgelopen seizoen in het zonnetje te zetten, zijn zij uitgenodigd om op 10 juni mee te gaan naar The City in 's-Gravenzande. Met 18 man sterk zijn ze eerst een uurtje gaan opwarmen op de bowlingbaan, om daarna de strijd aan te gaan...

Jeugduitje

Het jeugduitje was een groot succes! Met 38 jeugdleden en wat trainers zijn we vrijdag 3 juni naar The City in 's-Gravenzande gegaan om te bowlen. We begonnen met een patatje en snack en zijn daarna de banen op gegaan! Het was een leuke avond en een goede afsluiting...

Beachvolleybaltrainingen starten weer!

Het zaalseizoen loopt ten einde, dus het is de hoogste tijd om het strand weer op te gaan zoeken! Vanaf woensdag 25 mei wordt er wekelijks getraind op het strand. Dit seizoen hoef je je niet wekelijks aan te melden, maar vragen we je wel eenmalig je interesse door te...